Udstyr

USAR TECHNOLOGy kan hjælpe dig med det meste, og her prøver jeg at give nogle eksempler på noget udstyr, husk dette kun er eksempler og at der findes meget mere. 


Det som jeg ofte har gjort er at fremsende et tilbud på udstyr, efter en samtale med jer, for på den måde at sikre at vi dels for det hele med, men også at udstyret må kombineres sammen.

PETZL SPORT / PROFESSIONEL


Petzl er et top mærke inden for faldsikring og højderedning. Udstyret er i høj kvalitet og brugt meget inden for rope access, arborister (træklatre), sportsklatrer og redningsberedskaber rundt om i verden. 

TRACTEL 


Har serier af faldsikring og redningsudstyr, bjærgnings- og løfteudstyr samt udstyr til confined space som treben, mv. deres udstyr er som udgangspunkt godkendt til 150 kg. mod normalt ca. 136 kg.

VIKING RUBBER


De leveret noget af det stærkeste tøj og regntøj til erhvervslivet. De producere ved egen fabrik, og fokus er på det jeg kalder "yderskallen". 


Skal jeg være forhandler af dit udstyr ?


USAR technology er forhandler af forskellige typer af udstyr, men som forretning, ønsker vi kun at forhandle udstyr som vi har erfaringer med fra virkeligheden. Hvis dette har interesse, hære vi gerne fra dig !